Článek

FOTO: Kotvald rozhýbal jablonecké Mírové náměstí

13.06.2012 22:51 - nickyy95 - komentáře (1)

Jablonec - Hlavní hvězdou Dne zdravotně postižených, který na jabloneckém Mírovém náměstí pořádala Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR o. s., Klub Jablonec nad Nisou, byl ve středu odpoledne populární zpěvák Petr Kotvald.

Brzy třiapadesátiletý rodák ze Žatce zpestřil báječné odpoledne plné zábavy a soutěží pro handicapované i zdravé děti svými velkými hity. Během půlhodinového vystoupení nabídl poslouchačům průřez tvorbou své samostatné pěvecké kariéry. Zazněly tak nejen letité šlágry Je v tahu a Milujem se čím dál víc, ale i Mumuland a ještě novotou vonící Hully Gully.

Petr si početné publikum získal brzy na svou stranu. Při závěrečné písni se Mírové náměstí roztančilo a přední řady nadšeně tleskaly do rytmu.

"Do Jablonce bohužel moc často nejezdím. Rád bych to napravil, třeba na nějakém pěkném vánočním koncertě," slíbil svým podještědským fanouškům brzký návrat.

V současné době umělec, jenž bydlí na okraji Prahy, vybírá se svým týmem píseň z nového alba Právě tady... právě teď, na níž bude točit videoklip. Pomoci ve výběru mu můžou na jeho oficiální facebookové stránce i fanoušci. Nejlepší přístup na facebookovou stránku Petra Kotvalda je přes web www.kotvald.cz

Fotogalerie zde

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

30.07.2012 17:36 Emily

I feel the need to eleviate some of your desrtiss.... My gal is NOT actually wearing the suit, I kinda wrapped it around her (twice.. LOL).Does that make you feel better?:)