Článek

Za Kotvaldem přijeli do Prahy i jeho severočeští fanoušci

19.04.2012 21:05 - nickyy95 - komentáře (1)

Praha – Za Petrem Kotvaldem, rodákem ze Žatce, přijelo na nedělní koncert do Prahy i několik fanoušků ze severních Čech. Ve vyprodaném hledišti divadla ABC byli Petrovi příznivci z Teplic, Chomutova nebo například Mostu.

„Bylo to úžasné. Celé vystoupení trvalo snad dvě a půl hodiny. Koncert snímaly kamery České televize, která ho bude vysílat okolo letošních Vánoc v rámci pořadu Popové legendy,“ prozradila paní Lenka Viktorová z Mostu, která se s rodinou vydává za Kotvaldem s železnou pravidelností a dokonce se mu stará se svými kamarádkami i o oficiální fanklub.

V létě třiapadesátiletý umělec, jenž však vypadá o dobrých patnáct let mladší, představil divákům několik písní z nového alba „Právě tady …právě teď“. Svým typickým „sameťákem“ zpíval pomalejší skladby, nechyběl ale ani deset let starý hit Mumuland, jenž si publikum žádá snad na každém Kotvaldovo vystoupení, či taneční novinka Hully Gully. A protože, jak již bylo uvedeno, televizní diváci uvidí záznam koncertu v období Vánoc, přišly na řadu i hity Vánoce hrajou glórijá a stále novotou vonící Dál sníh padá.

V zákulisí zpěvák, jenž je na scéně více než třicet let prozradil, že se na sklonku roku vydá i na sever Čech. „Každý rok mám vánoční koncerty. Na letošní Vánoce máme už domluvený Chomutov, kam přijedeme 8. prosince. V jednání jsou i Modlany. Snad to vyjde a uvidím se se svými fanoušky ze severu,“ prozradil Kotvald. Nejbližší možnost zhlédnout vystoupení populárního interpreta budou mít 13. června diváci v Jablonci nad Nisou.

FOTOGALERIE: http://teplicky.denik.cz/galerie/petr-kotvald-v-divadle-abc.html

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

15.05.2012 22:36 Deepak

ZdravedmHra vf4bec nejde do pekiel, pre1ve npoaak. Na hra sa usilovne pracuje a novfd tfdm faspešne nabehuje na tie spre1vne koľaje. Proble9m je len v tom, že hre1či do developingu teda priamo do vfdvoja nevidia čo sa čoskoro zmened. Pre1ve sa prirpavujfa vhodne9 leaky pre fanfašikov nie len na blogu ale aj na novej stre1nke, ktore1 už čoskoro bude predstupne1 verejnosti. Tak isto sa tvoria rf4zne artworky, nove9 modely nove9 textfary. Hra teda s určitosťou postupuje a nabere1 slušne9 tempo. Tfdmto chem osloviť všetkfdch fanfašikov: Trpezlivosť ruže prine1ša, a v tomto predpade to nebudfa len ruže ale omnoho viac ;)Ve1š 2D Grafik Peetmaster.