Článek

Petr Kotvald: Nejvíc mě zajímají první reakce ženy a dcery

23.11.2011 15:34 - nickyy95 - komentáře (1)

Petr Kotvald: Nejvíc mě zajímají první reakce ženy a dcery

Petr Kotvald
Petr Kotvatd se už těší na Vánoce.
Foto: Oficiální zdroj

Zpěvák, který je dodnes spojovaný s Holkami z naší školky, své minulosti vůbec nelituje. To ale neznamená, že by ustrnul a jen hrál staré hity.

"Svými rozhodnutími měníme okamžité chvíle méně či více očividně a ovlivňujeme tak tok následných událostí. Přesto věřím, že se každým rozhodnutím jen na kratší či delší čas odchylujeme od hlavní trasy. Že dál držíme námi či nám daný směr. Že pět společných let s Hankou a Holkami zanechalo ve mně a našich končinách svůj otisk, přesto to byla odbočka a jen pětina času, který jsem měl a mám pro sebe a své posluchače,“ zavzpomínal na svá "nejslavnější“ léta.

Nyní se Kotvald intenzivně připravuje na vánoční turné. "Nejhranější českou vánoční písničkou je od roku 1999 Vánoce hrajou glórijá. Stejně se jmenují má vánoční turné. Rádia hrají málo dobrých vtipných původních vánočních písní. A tak vznikla píseň Dál sníh padá. Jindra Parma by měl dostat zvláštní vyznamenání za nápady,“ řekl ke svým vánočním písním zpěvák Deníku.

ČTĚTE TAKÉ:

Padesátileté "Holky z naší školky" šílely v Lucerně z Kotvalda s Hložkem

A dodal: "Moje žena a dcera? Slyší vždy první demo snímky ještě bez textů, zajímají mě jejich jen úplně první reakce. Ne, že bych se jimi řídil, ale rozhodně to něco napoví. A pak už jen slyší první mixy, mnou nazpívané plné varianty. S výjimkou Viktorky, ta je součástí týmu a podílí se na natáčení některých vokálních pěveckých partů,“ prozradil něco ze zákulisí tvorby.

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

24.04.2012 08:14 Ronnie

Mohu posloužit daty z Unilogu, což je dost hoodnvěrne9 AXI2208/20, 10x6AER 26A je prvned špička, ale pak jednak trochu klesne napěted a ze1roveň se vrtule odlehčed, takže už asi 2 vteřiny po startu jsem na 22A, zvolna klesne k 20A a tam se to držed (pro 30s motoru).Ve wattech to děle1 (skutečne1 hodnota počedtane1 z aktue1lnedho napěted a proudu) asi 182W pro rozběh, ale jde hned někam k 150W a postupně klese1 na cca 130W. Pro RCEX mi 140W přijde jako dost realistickfd odhad. Nejsem si jen jistfd, s jakfdmi to bylo baterkami, možne1 me1m teď nějake9 tvrdšed, nicme9ně dovoledm si ředct, že 180W to opravdu nede1, možne1 by to vylezlo na průměr 150-160W, ale 180W je opravdu moc.